Stacks Image 26

De passie voor fotografie stamt uit mijn tienertijd. Met mijn compactcamera van 5 gulden schoot ik heel wat rolletjes vol. Op mijn vijftiende kocht ik van het met mijn krantenwijk bij elkaar gespaarde geld (en een donatie van mijn lieve ouders) mijn eerste spiegelreflexcamera, een Asahi Pentax K 1000, jaren later gevolgd door een aantal andere spiegelreflexcamera's. Een aantal jaren en twee geweldige zoons later besloot ik om de droom die ik al jaren had uit te laten komen en de vakopleiding fotografie te gaan volgen aan de fotovakschool in Apeldoorn. In combinatie met een gezin en een baan waren dat drukke tijden, maar met steun van het thuisfront heb ik het met veel plezier kunnen doen. In 2007 was ik dan ook na ruim drie jaar in het trotse bezit van mijn vakdiploma fotografie, met specialisatie 'portret en mode'. In de jaren die volgden heb ik veel leuke en bijzondere opdrachten mogen doen, voor zowel particulieren als bedrijven. Regelmatig volg ik workshops en in 2018 heb ik als verdieping de opleiding Natuurlijk Licht Fotograaf gevolgd bij Willie Kers in Apeldoorn.

Ik fotografeer/film met de Canon EOS R en de Canon EOS R6 en heb de beschikking over een fijne studio in Zwijndrecht.

Wil je contact met me opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@carinduburck.nl.
Volg mij op Instagram en/of op Facebook

Disclaimer
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Carin du Burck Fotografie worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt op welke manier dan ook. Interesse in de getoonde foto's? Neem dan contact met me op.

Alle getoonde modellen/opdrachtgevers hebben naar mijn weten toestemming gegeven voor publicatie op deze website. Vind je het toch niet prettig dat jouw foto op de website staat, laat het mij dan even weten.
© 2022 Carin du Burck